top of page
BA_headers3.jpg

WORKSHOPS

OFYR Tabl'O, the Bastard of de grote OFYR?

Chef Lars Vandenreijt van ’t Vleesgegroet wijdt jullie in de edele kunst van bakken op de OFYR en Bastard in. Live en met de nodige uitleg en expertise, wordt voor jullie alles klaargemaakt op de OFYR Tabl’O, The Bastard Komado & de grote OFYR! Kies je voor vlees of vis? Of ga je voor de luxe workshop et schaal- en schelpdieren? Je zal hoe dan ook versteld staan van de mogelijkheden van onze toestellen!

Let's get cooking!
bake-away_NB-maart2022_materiaal_13.png
Zelf koken
op de Bastard

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_14.png
Zelf koken
op de OFYR

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_15.png
MEAT op
Bastard & OFYR

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_16.png
FISH op
Bastard & OFYR

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_17.png
Luxe Workshop met schaal- & schelpdieren
€95 p.p.

Prijzen zijn inclusief eten & dranken

Hoe inschrijven?

011/68.16.72 of via mail info@hetveilinghuis.be

bottom of page