top of page
BA_headers3.jpg

WORKSHOPS

OFYR Tabl'O, the Bastard of de grote OFYR?

Chef Lars Vandenreijt van ’t Vleesgegroet wijdt jullie in de edele kunst van bakken op de OFYR en Bastard in. Live en met de nodige uitleg en expertise, wordt voor jullie alles klaargemaakt op de OFYR Tabl’O, The Bastard Komado & de grote OFYR! Kies je voor vlees of vis? Of ga je voor de luxe workshop et schaal- en schelpdieren? Je zal hoe dan ook versteld staan van de mogelijkheden van onze toestellen!

Let's get cooking!
bake-away_NB-maart2022_materiaal_13.png
Zelf koken
op de Bastard

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_14.png
Zelf koken
op de OFYR

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_15.png
MEAT op
Bastard & OFYR

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_16.png
FISH op
Bastard & OFYR

18u30 - 22u30

€75 p.p.
bake-away_NB-maart2022_materiaal_17.png
Luxe Workshop met schaal- & schelpdieren
€95 p.p.

Prijzen zijn inclusief eten & dranken

Hoe inschrijven?

011/68.16.72 of via mail info@hetveilinghuis.be

CONTACT

Tongersesteenweg 150/152
3800 Sint-Truiden

Algemeen: 011 68 16 72
Feestzaal: 
0495 23 55 93 (Luc)
Brasserie: 0496 33 82 55 (Jan)

info@hetveilinghuis.be

OPENINGSUREN

Brasserie

Dinsdag - Vrijdag: vanaf 9u00

Zaterdag: vanaf 11u00

(keuken 11u30 - 21u00)

Gesloten op zon-, maan- en feestdagen

 

Feestzaal

Feesten is mogelijk op elke dag van het jaar…

PARKEREN

Er is een gratis ruime parking voor de deur.

NIEUWSBRIEF

Bedankt voor je inschrijving!

© 2021 't Veilinghuis - 3800 Sint-Truiden (België) - info@hetveilinghuis.be - T 011 68 16 72

Feestzalen

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Brasserie

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page