top of page

EEN FEEST TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Een schitterende feestzaal, met een uitgesproken persoonlijkheid. Vlot bereikbaar met ruime parking. Wij kleden onze zaal volledig in naar jouw smaak: samen creëren we het feest van jouw dromen, met respect voor de verhouding prijs-kwaliteit.

HASPENGOUWZAAL

Het kenmerkende industriële karakter van de Haspengouwzaal wekt de herinnering aan de vroegere veilinghallen tot leven. Grote glaspartijen zorgen voor een rijkelijke lichtinval, de hoge plafonds scheppen een aangename sfeer. Deze feestruimte is prima geschikt voor trouwfeesten, jubilea of personeelsfeesten. Aangezien de zaal uitgerust is met een internetverbinding is dit ook een uitgelezen locatie voor tentoonstellingen, congressen of vergaderingen. We beschikken over een ruime parking voor de deur!

De Haspengouwzaal is een ruime, uitgestrekte zaal. Ingericht met tafels kan deze ruimte van 30 tot 350 personen herbergen. De maximumcapaciteit voor recepties bedraagt 700 personen, inclusief staantafels. Wil u een kleinschaligere festiviteit op poten zetten? Dan bestaat uiteraard de mogelijkheid om de zaal ook in kleinere eenheden op te splitsen.

EIGEN LOCATIE

Naast onze feestzaal, zijn wij ook gespecialiseerd ins feestjes buitenshuis.
Een Catering thuis met verschillende buffetten voor een communie, verjaardag, voorstelling van een nieuw product, of….?
 

Wilt u iets klassiek, een barbecue met showcooking of een walking dinner, alles is mogelijk met ’t Veilinghuis.

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, of een tuinfeest met vrienden of familie, ‘t Veilinghuis kan voor een ongelooflijk belevenis bezorgen.

Bij ‘t Veilinghuis we verzorgen voor u een heerlijke ervaring die u en uw gasten niet snel zullen vergeten, een Catering aan Huis is de kroon op uw feest!
 

Bij ons kunt u eenvoudig offertes aanvragen voor uw catering aan huis, u hoeft dan verder niets te doen, de offertes komen kosteloos naar u toe.

bottom of page