top of page

do 09 dec

|

Winterterras Brasserie 't Veilinghuis

STRAFFE WORKSHOP — The Bastard (Kamado)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
STRAFFE WORKSHOP — The Bastard (Kamado)
STRAFFE WORKSHOP — The Bastard (Kamado)

Waar en wanneer?

09 dec 2021, 18:30

Winterterras Brasserie 't Veilinghuis, Tongersesteenweg 150/152, 3800 Sint-Truiden, België

Over het evenement

Zoals jullie misschien al weten zijn wij ook met Bake Away- Onfire, officiële dealer geworden van OFYR sinds 2020 en nu sinds 2 maanden mogen we ook The Bastard toestellen verdelen. Kom zeker eens langs in onze Brasserie waar al deze toestellen tentoon gesteld staan.

Met fierheid zijn we de grootste toonzaal van Haspengouw als het aankomt op buiten koken met OFYR en The Bastard. Wij leveren ook alles gratis aan huis in Vlaanderen en Brussel.

Programma

  • Ontvangst vanaf 18.30 uur met een lekker aperitiefje en  een plankje van charcuterie.
  • Uitleg over het toestel en de menu. Werkfiches zijn ter plaatse om te kunnen volgen en bij je thuis ook te kunnen klaarmaken.
  • Menu bereid op The Bastard, met uitleg en begeleiding van Chef Lars Vandenreijt (Het Vleesgegroet in Sint-Truiden), uiteraard mogen jullie ook alles opeten.  De nodige wijnen, frisdranken, koffie, bieren zijn voorzien. Beperkte plaatsen, de menu bestaat steeds uit voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht en dessert.

Gelieve een mail te sturen met de nodige gegevens en aantal personen en de datum, dan krijg je van ons een betalingsbewijs door gemaild met het juiste bedrag: info@bakeway-onfire.be of 011/681672.

Kostprijs 

€75.00 per persoon

Bij vragen aarzel niet, om ons te contacteren:

Lars Vandenreijt   

Vleesgegroet

Luc Withofs

’t Veilinghuis / Bake Away on fire

Deel dit evenement

bottom of page