Let's Meat Again
za 31 dec
|'t Veilinghuis 'Brasserie'
Een nieuwe samenwerking, en hoe dit beter inzetten om jullie een nieuw concept voor te stellen op de laatste dag van het jaar! Opgelet! Nieuw concept dus beperkte plaatsen!
Waar en wanneer?
31 dec 2022, 18:30 – 01 jan 2023, 03:00
't Veilinghuis 'Brasserie', Tongersesteenweg 150/152, 3800 Sint-Truiden, België
Over het evenement
Om 18u30 ontvangen wij jullie met een glaasje champagne & een trio van hapjes:
- Coeur de saumon op cederhout gegaard
- Tartaar van wit blauw rund met rode biet
- Chicken lollypop
Voorgerecht
Aranchini risotto
wilde eend / buffelmozzarella / coulis van gerookte tomaat
Soep
Agnes Sorel
kip / room / klassiek
Hoofdgerecht
Sharing Ofyr Table
Aubrac chateaubriand / duo van sausjes
Zeeduivel ‘Vin Blanc’
Sweet & spicy scampi
Gebraiseerde groenten
Gratin in kuidenroom
Provencaalse krieltjes
Frietjes
Dessert
Flamed Alaska
bosvruchten / chocolade
Om middernacht Een glaasje champagne om het jaar goed te starten
Nachthapje
Kaasplank / arrosticini met dipsausjes
ajuinsoepje met gemalen kaas
Dranken inbegrepen
Aperitief / witte wijn / rode wijn / rose wijn / bieren / frisdranken / waters / koffie / thee
€135,00 per persoon (18u30-03u00)
Met sfeermuziek & live showcooking op Ofyr & Bastard.
Hoe in te schrijven? Stuur ons een mail naar info@hetveilinghuis.be of bel op 011/68.16.72.