VAN KINDERSPEELHOEK TOT BUSINESS CORNER

Brasserie ‘t Veilinghuis beschikt over alle nodige troeven om culinaire liefhebbers te overtuigen.
De ingrediënten voor onze gerechten worden door chefkok Tamara Benfield en team vers en met liefde verwerkt. 
Zo belanden ze via onze open keuken, recht op jouw bord.
 Pluspunten zijn het terras, de ruime parkeergelegenheid en de gratis WiFi. Ook kids worden niet vergeten: zij kunnen terecht in de 25m2 grote Vavantastische kidscorner.

 
BUSINESS

In onze gezellige brasserie kan u met uw personeel of zakenrelaties komen ontbijten, lunchen of dineren. Onze brasserie is vlot bereikbaar met ruime (gratis) parking voor de deur en bovendien kan je ook gebruik maken van gratis WiFi. Er zijn ook zakenformules op maat beschikbaar.

KINDERSPEELHOEK

Een leuk avondje uit met de kinderen én genieten na die drukke werkweek? Brasserie ’t Veilinghuis organiseert elke vrijdag en zaterdag een extra inspanning voor jou en de kids, want gezellig en lekker tafelen doe je samen. Terwijl je als mama en papa rustig nageniet en bijpraat, staan de mensen van Creakleur van Alken elke vrijdag en zaterdag van 18 tot 21 uur paraat voor een professionele opvang. Zij bezorgen je kinderen een fantastische avond door samen met hen te spelen, te kleuren, te knutselen of een leuk verhaaltje voor te lezen.

STRAFFE-WINTER-2_web.jpg
STRAF WINTERTERRAS

Elke dag dat we open zijn is ons terras verwarmd met warme lucht en natuurlijke ventilatie van de buiten lucht. En dit vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur. Je kan er dan lekker appelstrudel eten met vanillesaus, appelbeignets, pannenkoekjes, Brusselse wafels, enz. Uiteraard kan je ook lekker binnen plaats nemen in onze gezellige Brasserie.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom