witruimte blokken f c b
feestzalen
witruimte blokken f c b
brasserie
witruimte blokken f c b
catering
witruimte links van business
businessbanner

Brasserie ít Veilinghuis 

Brasserie ‘t Veilinghuis is gevestigd op een locatie met een historische betekenis. In dit gebouw bevond zich immers het café van de ouders en grootouders van Luc Withofs, een pand dat later werd omgedoopt tot Borremanzaal.

Brasserie ‘t Veilinghuis beschikt over alle nodige troeven om culinaire liefhebbers te overtuigen. De ingrediënten voor onze gerechten belanden recht van de versmarkt, via onze open keuken, op jouw bord. 

Bijkomende pluspunten zijn het terras, de ruime parkeergelegenheid en de gratis wifi-verbinding. Ook de kids worden niet vergeten: zij kunnen terecht in de 25m2 grote Vavantastische kidscorner.
 

 

Proef van onze Kids-Service: kinderopvang op restaurant 

Een leuk avondje uit met de kinderen én genieten na die drukke werkweek?
Vanaf nu  van 18.00 – 21.00 uur doet Brasserie ’t Veilinghuis elke vrijdag & zaterdag een extra inspanning voor jou en de kids, want gezellig en lekker tafelen doe je samen. Terwijl je als mama en papa rustig nageniet en bijpraat, staan de mensen van De Gezinsbond iedere zaterdag van 18.00 – 21.00 uur paraat voor een professionele opvang.
Zij bezorgen je kinderen een fantastische avond door samen met hen te spelen, te kleuren, te knutselen of door een leuk verhaal voor te lezen.

Kortom, Kids-Service: dat is puur genieten met het hele gezin!
www.toerisme-sint-truiden.be/kidsservice

bonvito
witruimte
Inschrijven nieuwsbrief
witruimte
facebook
Deja Vu